Pravila i uslovi korištenja

Pravila i odredbe


Uslovi korištenja

Kovo Commerce d.o.o. pruža uslugu putem internet stranice na domeni www.kovo.ba. Usluga se sastoji iz pružanja informacija, online kupovine i transakcija te upravljanje sadržajem stranice.


Na domeni www.kovo.ba određeni su uslovi i pravila prodaje i kupovine proizvoda u online prodavnici Kovo Web Shop. Uslovi korištenja napravljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača u Bosni i Hercegovini i po međunarodnim običajima online poslovanja. Korištenjem Kovo online trgovine svaki korisnik treba da pročita uslove korištenja te da iste uslove prihvati. Ukoliko se korisnik iz nekog razloga ne slaže sa uslovima korištenja online trgovine treba da se suzdrži od korištenja istog ili da obavijesti korisničku podršku o mogućim nedostacima ili greškama na +387 32 730 000 ili na e-mail adresu webshop@kovo.ba.


Kovo online trgovina radi svaki dan u godini od 0-24 h. Pristup online trgovini ima svako lice koje ima pristup internetu i posjeduje internet pretraživač (browser) poput Chrome-a, Internet explorer-a ili Firefox-a. Kupovinu u Kovo online trgovini može vršiti svako lice koje pročita i prihvati uslove korištenja. Pristup online trgovini može biti onemogućen privremeno radi ažuriranja podataka, obnavljanja stranice ili nekih drugih tehničkih problema.


Cijene navedene na www.kovo.ba izražene su u BAM valuti sa uračunatim PDV-om i vrijede u trenutku primanja tj. slanja narudžbe. Ponuda artikala na www.kovo.ba vrijedi do isteka zaliha ili do završetka objave ponude. Svaki korisnik Kovo online trgovine samovoljno za svoje potrebe i na svoju odgovornost koristi sadržaje dostupne na stranici i samovoljno prihvata uslove korištenja. Svako nedozvoljeno, nezakonito korištenje i korištenje koje se protivi uslovima korištenja stranice www.kovo.ba podložno je tužbi.


Fotografije u online trgovini www.kovo.ba mogu biti ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati stvarnom izgledu proizvoda. Podaci o proizvodu i opis proizvoda na www.kovo.ba mogu sadržavati greške i podložni su promjenama i izmjenama. Kovo online trgovina će nastojati da pruži što tačnije informacije i što preciznije da opiše dati proizvod kao i da fotografija proizvoda bude odgovarajuća. Korisnik ili kupac na stranici www.kovo.ba sam ocjenjuje tačnost informacija i vrši kupovinu samovoljno i na svoju odgovornost. Kovo Commerce d.o.o. neće biti odgovoran za štetu nastalu time što se kupac oslonio na informacije koje su date na stranici www.kovo.baKovo Web Shop nastoji dati najbolju moguću uslugu. Kovo Commerce d.o.o. ne može garantovati da će usluga odgovarati Vašim potrebama, te da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko uočite neku od grešaka molimo da se obratite kontakt centru na broj telefona +387 32 730 000 ili na e-mail webshop@kovo.ba.


Kovo Commerce d.o.o. nije odgovoran za bilo kakvu štetu ili oštećenja opreme korisnika nastalu prilikom korištenja stranice kovo.ba. Korisnik je odgovoran za štete ili nepravilnosti nastale bilo kakvom greškom, prekidom konekcije, brisanjem, kašnjenjem u radu, prenosom, računarskim virusom, neovlaštenim pristupom, nemarom ili nekom drugom radnjom. www.kovo.ba je privatno vlasništvo i u vlasništvu je firme Kovo Commerce d.o.o. ID 4218161080004. Međusobna komunikacija koja se odvija putem ove stranice mora biti u skladu sa uslovima korištenja. Korisnici i posjetioci ove stranice ne smiju putem ove stranice objavljivati i prenositi bilo kakve materijale koji ugrožavaju ili na bilo koji način krše prava drugih, materijali koji su nezakoniti, ugrožavajući, uvredljivi, klevetnički, koji ugrožavaju privatnost, koji su vulgarni ili na neki drugi način nepoželjni. Korisnik stranice www.kovo.ba ne smije koristiti stranicu za oglašavanje u bilo kakve komercijalne ili nekomercijalne svrhe.


Materijali koji se nalaze na kovo.ba su pravo kompanije Kovo Commerce d.o.o. i zaštićeni su autorskim pravom, žigom i dizajnom. Svako kopiranje, objavljivanje i distribucija bez prethodnog odobrenja firme Kovo Commerce d.o.o. je strogo zabranjeno. Kovo Commerce d.o.o. može raskinuti saradnju sa bilo kojim korisnikom u bilo kojem trenutku ukoliko smatra da je ponašanje korisnika neprihvatljivo i nije u skladu sa uslovima korištenja.


Saglasnost i promjena pravila

Uslovi korištenja internet stranice kovo.ba propisuju pravila za korisnike ili kupce. Korištenjem stranice kovo.ba krajnji korisnici prihvataju i saglasni su sa uslovima korištenja internet stranice kovo.ba. Pravo korištenja stranice kovo.ba je lično pravo svakog korisnika i ne može se prenositi na druge osobe niti je moguće prijaviti druga fizička ili pravna lica. Ukoliko se korisnik ne slaže sa uslovima korištenja i pravilima, treba da se suzdrži od korištenja ove stranice. Kovo Commerce d.o.o. može u bilo kojem trenutku i to bez prethodne najave korisniku, ukoliko smatra neophodnim, izbrisati ili izmjeniti određeni dio uslova korištenja ukoliko bude potrebno. Zbog toga savjetujemo korisnike ove stranice da povremeno ponovo pročitaju uslove korištenja kako bi bili tačno informisani o eventualnim promjenama na stranici. Nastavak korištenja stranice podrazumijeva da se korisnik slaže sa uslovima korištenja kao i  promjenama. Krajnji korisnik se slaže da je korištenje internet stranice kovo.ba isključivo na odgovornost korisnika kao i da Kovo Commerce d.o.o. ne garantuje za posljedice koje mogu nastati upotrebom stranice ili za tačnost i pouzdanost podataka ili informacija.

Info

Za sve dodatne informacije ili bilo kakva pitanja stojimo na raspolaganju. Možete nas kontaktirati putem info linije na br. +387 32 730 000 ili na e-mail adresu: webshop@kovo.ba.


Naziv firme: "Kovo Commerce" d.o.o. Visoko

Sjedište: Ozrakovići bb, 71300 Visoko, Bosna i Hercegovina

Porezni podbroj: 4218161080004

Reg. broj sudskog upisa:  Rj.Br. U/I-3734/0

Br. Upisa 1-7406


Posljednji put izmjenjeno: 22. Feb 2021. u 22:45h