Nakon uspješnog dugogodišnjeg poslovanja na području općine Visoko, firma Kovo Commerce danas je u Naselju Luke upriličila svečano otvorenje još jednog prodajnog objekta. Ova, dokazano društveno odgovorna firma, koja još od 1998. godine posluje u našem gradu, a u sklopu koje posluju “Galerija Kovo” u Ozrakovićima i shopping centar u Brezi, od danas je bogatija za još jednu poslovnicu u našem gradu.

“Market Kovo Luke” pravo je mjesto za vašu kupovinu i zasigurno ćete posjetom ovom marketu priuštiti sebi najbolji shopping za cijelu porodicu. Garant tome je i velika ponuda od preko 3.000 artikala, koje u “Marketu Kovo Luke” možete pronaći po akcijskim cijenama, a ljubazno osoblje ovog marketa će vam stajati na usluzi sve vrijeme vaše kupovine.

Također, danas na dan otvorenja menadžment firme Kovo Commerce obezbijedio je i posebne poklone za sve kupce u novootvorenom marketu, koji naprave račun veći od 20 KM.

Sve navedeno je svakako razlog da već ovog trenutka posjetite novootvoreno prodajno mjesto Kovo Commerce-a u Naselju Luke i uživate u najboljem shoppingu za vas i vašu porodicu.

U nastavku pogledajte fotogaleriju sa fotografijama iz novog Marketa Kovo u Naselju Luke.